Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 5. 2016

 

Podzemní tajnosti III.

4.

 

 

Ráno, když se protahuje a dělá cviky pro udržení kondice, zaslechne šustot. Katze! Jde k němu. „Dobré ráno.“

„Pít.“

Oliver mu dá se napít, potom vyjde z pokoje. Zamíří k jedněm dveřím a zaťuká. Čeká. Jaxon se zvedne z postele. Klepání a pak mu to dojde, když nikdo nevstoupí. Musí to být Oliver, který přišel oznámit, že Katze je vzhůru. Protáhne se, přehodí přes sebe oblečení. Jde otevřít, protože jinak by tam mohl stát věky.

„Je vzhůru?“

„Právě se probudil. Chtěl vodu.“

„Dobře, něco ať sní a začneme se zkouškami.“

Oliver přikývne, zamíří si do kuchyně. Tam už úřaduje jeden z pomocníků. Napadne ho, zda je tu ještě někdo jiný, ale je možné, že ne. Dostane jídlo, které Katzemu a sobě zanese.

„Tomu se říká servis. Jsem odsouzenec. Proč zrovna já?“

„Ty nejsi rád?“ optá se užasle Oliver. „To já byl a moc.“

„Jo jenže nejsem petem. Mohl si vybrat taky někoho jiného. Měl jsem na Amoi slušné postavení a najednou…“ Mimoděk se dotkne tváře. Ztuhne. „Zrcadlo, prosím!“ Oliver mu ho ochotně podá. Katze se dívá do své staro-nové tváře. Jizva nikde. Pohlédne na Olivera. Včera si to neuvědomil, ale po nějaké jizvě nebo ráně není ani památka. „Zešíleli?“

„Už ses najedl?“ ozve se chladný hlas ode dveří. Oliver s Katzem se zadívají na postavu v modré kombinéze, přes rameno má přehozený stříbrný cop. „Pak začneme s testy.“

„Nemáš šanci,“ řekne tiše Oliver Katzemu, když mu bere napůl nedojedenou snídani.

Copak to nevím, pomyslí si Katze vztekle, ale na tváři se mu nehne ani sval. Bude to muset zvládnout. Dokázal spoustu věci. Nebo tohle bude první, kterou nedokáže, pomyslí si, když ho nahého položí na stůl a roztáhnou nohy. Cítí se blbě. Jak mazlíčci tu  potupu dokážou zvládnout?

„Citlivé?“

Katze bez servítek řekne. „Spíš to bolí.“

„Zvláštní, Oliver si nestěžoval.“ Zadívá se na peta.

Oliver se zatváří provinile. „Jsme zvyklí.“

„Ach tak, no rozhodně nemíním čekat,“ řekne trochu zbytečně Jaxon, když ohmatává Katzův penis a varlata. Vypadají dobře, testy vykazují normál, ale moc dobře ví, že je to jen jedna část. Možná to má skutečně něco s mozkem, ale Irina, který pracuje s mozkem, se nemůže na to optat. Povzdechne si. Vezme si rukavice, jednu ruku dá na Katzův penis, poodstoupí a bez předchozího varování vrazí prsty hluboko do zadku. Katze se vypne a zaječí bolestí, a i když se mu zatmí před očima, jak tělo zareaguje na hluboký průnik.

„Klid,“ řekne Oliver, ale musí přiznat, že je sám zvědavý na výsledek.

Jaxon rozemne sperma mezi prsty. „Skvělé. Není to nic moc, ale časem se to zlepší.“

„Zlepší?“ řekne vztekle Katze s rozbolavělým zadkem.

„Moc si dovoluješ. Vrátil jsem ti něco, oč jsi přišel.“

„Děkuji, nechtěl jsem.“

Jaxon na něj zírá. Zdá se, že to neví, ale jak zná Iasona, nedělá věci jen tak. „Iason chtěl.“

Katze ztuhne. „C–o–že?“ Špatně slyšel, jinak to není možné. Nadzvedne se.

Oliver cítí, že musí zasáhnout. Doslova má pocit, že ještě chvilku a Iason ne Iason a Katze skončí svůj život. Stiskne mu rameno a snaží se ho zatlačit do lehátka. Očima dává najevo, ať proboha mlčí. Snad nebude takový hlupák, aby odporoval Elitě. Jenže žil s nejvyšším z nich a přichází s nimi do styku. Možná ví, co dělá.

Katze pochopí varování, i když by nejraději řval, že chce zpět na Amoi, na svůj poměrně bezpečný post. Přinášel mu tolik pohody a moci a teď? Cizí chlápek se mu hrabe v zadku. On šéf černého trhu skončil jako experimentální vzorek, který má nižší cenu než Mongrel. K tomu Iason. Jediný, který ho kdy prokoukl a nechal naživu.

Nechá Jaxona ho zkoumat a snese ještě dva bolestivé průniky. Testy mu dávají zapomenout na Iasona, i když ve skutečnosti se zaobírá jen tím. Nějak vždy od jeho smrti věděl, že je někde v pozadí a měl pravdu? Musí se optat Olivera.

Vypadá ustaraně. Copak netuší, že moc dobře ví, jaká Elita je? Na rozdíl od něj zná některá jejich tajemství. Nic neudělá, protože je zvědavý, co s ním chtějí udělat, jak daleko v experimentech došli a to posledně je právě Iason. Opět on. Celý jeho život se točí kolem něj a Iasonův život se začal točit kolem Rikiho. Najednou se pohne.

„Nevrť se.“

„Ano.“ Má to Riki a tyhle experimenty… Ale dokázal by to? I ze záhrobí a co když jen Iasonovo jméno použili? Rozhodně chce zjistit pravdu.

„Hotovo.“

V duchu zakleje, jak se snaží dát nohy dolů. Ucítí ruce, kterou ho masírují. Oliver.

„Za chvilku to přejde, uvidíš. Lepší?“

„Jo díky.“ Jak dlouho tu byl rozvalený jak na přehlídce? Netuší. Sklouzne na zem. Zadívá se na Jaxona, který prohlíží údaje.

„Zdravím, Jaxone. Pokročil jsi v testech?“ ozve se Michael.

„Ano. Tělo nastartovalo na tvorbu semene, takže se může udělat. Přesto asi to má něco společného s mozkem. Byl bych rád, kdyby to šlo jinak, ale…. Katze, udělej se.“ Katze ztuhne. Udělat se? Kdy ho držel v rukou? Chytí ho do ruky a začne přejíždět. Jaxon si povzdechne. „Olivere, udělej to místo něj.“

Katze rád ho pustí. Tohle je fakt na něj trochu moc. Zatne zuby. Stále ještě ho to bolí, a i když Oliver je šikovný, stejně to není příjemný pocit. Zatíná zuby a nejraději by ty dva poslal někam. Oliver cítí, že to není, ono, ale dělá to, jak to nejlépe umí. Nakonec ho vezme do úst a Katzemu se uleví. Tohle je rozhodně lepší.

„Dost!“ nakonec řekne. „Nejde to.“

„Nevadí, půjde.“ Obejde ty dva. Mávne směrem k pomocníkům. Ti přiběhnou s různými přístroji. Katzeho na ně napojí, stejně jako Olivera. „Takže jde se na to. Michaeli, snad ti to nebude vadit?“

„Ne, nebude, ale ať to stojí za to.“

„Dobře, Olivere provedeš průnik.“

Oliver přikývne. V hlavě mu zní přání jeho pána. Musí to být reprezentativní. „Budu ti říkat, co máš dělat. Na čtyři.“ Katze udělá, co mu řekne, i když by všechny nejraději poslal do Hádu. Ucítí ruce, které ho opravují.

„Pěkný pohled,“ zamumlá Jaxon. Oliver málem, že nepraskne pýchou. Vždyť na tomhle dřel tak dlouho, proto si ho vybral Phoibos. Vzruší se, aniž by se sebe dotkl. „Tedy, asi začínám chápat, proč se ho nechceš zbavit. Zkušenosti jsou zkušenosti.“

„No ano,“ zavrčí Michael, ale pozorně sleduje svého peta.

Oliver se nadechne. Tohle bude náročné. Stoupne si nad Katzeho, rozkročí se a trochu se poopraví, aby úd směřoval k jeho zadku. Dívající musí mít ten nejlepší výhled jaký je možný. Opře se rukama a zamíří do těla. „Drž,“ zašeptá a zatlačí na konečník. Snadno do něj zajede. Povytáhne se a znovu. Ví, že veškerá dřina je na něm. Pomalu do něj zajíždí, tak aby Michael měl největší požitek ze spojení.

„Krásný výhled,“ zamumlá Jaxon obdivně. „Nevím, zda jsem tu pozici někde viděl.“ Pochybuji, pomyslí si Oliver. Je šíleně náročná. „Výsledky?“

Pomocník u přístrojů, který na to zírá s otevřenou pusou, se vzpamatuje. „Nic moc, pane.“

„Hm,“ zamručí Jaxon. „Přitvrď.“

Oliver poslechne, i když nechápe, co je v nepořádku. Tahle pozice je pro pomalý sex, ne pro rychlovku. Zajíždí, supí. Jaxon přejde k muži u přístrojů. Malá vzrušivost.

„Dost! Slez z něj.“

„Co se stalo?“

Jaxon dumá, dívá se na ty dva. „Nevím, není to ono. Žádné vzrušivé podněty do přístroje nedocházejí, a právě o ty se tu jedná. Potřebujeme, aby se vzrušil.“

Katze s Oliverem si pomyslí, že se nediví, vždyť tohle je jenom na ukázku.  Michael se zamyslí, pak se mu vybaví, některé věci, které s Oliverem dělal. I to jak se vzrušil při sexu s Jaxonem a nakonec videa. Přejde k Oliverovi, který k němu důvěřivě zvedne hlavu. Pohladí ho, sklouzne k jeho penisu a sevře ho.

„Pane, to funguje. Máme impulsy.“

„Výborně, takže Olivere, hezky se spař s Katzem a normálně, ano? Žádná přehlídka.“

„Ale…“ začne namítat Oliver, když si vybaví kombinézu. Nechce, aby ji Michael musel použít podruhé. „Ano.“

„Výborně.“

Katze se zadívá na Olivera. Ti dva to myslí vážně. Vybaví si Iasona s Rikim. Jednou se mu podařilo je zahlédnout. Jejich líbání vyvolalo v něm odezvu, i když by nemělo. Nepředpokládá se, že by měli mít nějaký styk. Ten se vyhrazovala v Eosu petům.

Oliver se ho dotkne, pak políbí. V duchu si povzdechne. Lepší by bylo, kdyby neměl obecenstvo.

Jaxon stojí nad přístroji. Občas se mrkne na nahou dvojici. Vypadá to, že si to užívají, což i říkají přístroje. Michael se postaví vedle něj. Popravdě když se na ně dívá, cítí neklid. Něco mu našeptává, že by měl být tím druhým.

Oliver pomalu pronikne do Katze. Nepřemýšlí nad tím a snaží se o to, o čem snil, že by mu udělal jeho pán. Ještě snad nikdy nebyl tak vzrušený. Když se zadívá do Katzovy tváře, nevidí jeho, ale Michaela. Tolik by chtěl, aby tady byl.

Katze nechápe, co se s ním děje, ale cítí, že tělo už není jeho, že je vzrušené. Pociťuje to, co nikdy předtím. Je to tím, že opět má úd nebo je to tím, že to není žádná rychlovka? Líbí se mu to, i když pochybuje, že se udělá.

„Je to dobrý,“ zašeptá Jaxon, který pochopil, že by je zvuk rušil.

Michael se dívá na přístroje, ale nic mu to neříká. Ale zdá se mu, že to trvá nějak dlouho a skoro k žádnému aktu nedošlo. „Netrvá to nějak dlouho?“

„Je fuk, jak dlouho, hlavně že jsou odezvy a když jsou odezvy, dojde k vyvrcholení, to mi věř.“

Oliver ztuhne a začne stříkat. Ruce se mu třesou, a když orgasmus skončí, překulí se na záda. Bylo to úžasné, moci se milovat, jak chce. Potom se zvedne, zadívá se na Katze. „Otoč se.“ Katze poslechne. Oliver ho vezme do ruky. „Bolí?“

„Trochu,“ přikývne Katze. Nechápe, ale něco se v něm zlomilo. Chce tohle ještě zažít.

„Pak,“ olízne si rty. Málokdy to dělal, jedině na příkaz, ale zná pár petů, co si ho dokážou takto vykouřit sami. Jazykem olízne žalud. Není úplně naběhlý, ale zkusí to. Byl by rád, kdyby se mu to povedlo. Vystrčí zadek, nohy roztáhne, takže je vidět všechno. Má přece obecenstvo. „Vždy musí mít hezký výhled.“ To mu vštěpovali do hlavy od první chvíle. Naučil se to. Prohnutá záda, stažené svaly, smyslné zvuky. Tak pro něj automatické a pro Katze neznámé.

Najednou Katze zasténá. Olivera to potěší. Rukou zašátrá pod zadek a začne mnout okolí konečníku. Jemně proniká dovnitř a masíruje ho. Odtáhne hlavu a jazykem olízne naběhlou špičku. Je v zrušený a to jím. Pocítí nesmírnou pýchu. Katze se nadzvedne. Nemůže tomu uvěřit.

„Měl jsem pravdu,“ řekne Jaxon a pocítí nesmírnou úlevu, že je po všem. Může Iasonovi oznámit úspěch.

„Ano, měl jsi.“ Michael se zavrtí, protože cítí, že chce být místo Katzeho, ale to nesmí rozhodně udělat.

„Dokončí to, Olivere.“

Oliver se pod Jaxonovou pobídkou skloní k údu a opět pohltí ho do úst. Katze se mimoděk vypne. Ovládlo mě to, chci to, myslí si. Tohle zažívají? Nikdy to tak nepoznal. Neví, jak reagovat a tak vykřikne, když se všechno sevře a on vystříkne. Oliver nechá spršku dopadnout na obličej. Je unavený, ale šťastný, že se mu to povedlo.

Jaxon k němu přistoupí, z tváře mu prstem setře semeno. Jde k přístroji. „Nic moc, ale pro začátek to jde,“ pronese do ticha.

„Tak budeš ještě Olivera potřebovat?“

„Můžeš si ho vzít, ale zítra bych byl rád, kdyby sem přišel, budeš tu ještě?“

„Jistěže. Odlétám pozítří.“

„Výborně, díky za peta.“

Michael přikývne, zadívá se na zadýchaného Olivera. Vypadá jak po dlouhém sexu. Neupraveně a moc žádoucně. „Uprav se, jdeme.“

„Ano, pane.“ Podle tónu je rozzlobený, ale proč? Kvůli tomu sexu? Nebo kvůli něčemu jinému? Sklouzne z lehátka a zauvažuje, že je div, že z něj nespadli. Rychle se obleče a zajde se umýt. Za chvilku poslušně stojí u dveří.

„Jdeme!“

Katze s Jaxonem a oběma pomocníky osamí. „Tak bych řekl, že je naštvaný,“ pronese do ticha Katze. „Připomíná mi I…,“ zarazí se.

„Nemá se ti co, připomínat. Osprchuj se, najez a máš volno. Zítra budeme s testy pokračovat. Pokud se budeš chtít udělat, zavoláš mě.“

Katze otevře pusu, potom ji zavře. Nijak netouží po orgasmu a volat ho k tomu? Ani náhodou.

Nebo, to bude lepší, no ano, bude se mnou. „Budeš v mé ložnici. Musím někam zajet, tak ho tu hlídejte, vlastně tohle bude nejlepší.“ Udělá dva kroky a na úd navleče prsten. Chvilku se na něj dívá, pak odejde.

Šokovaný Katze se vzpamatuje, až když se zavřou dveře. „Já to nechci!“ Už chce stáhnout nenáviděný prsten, když se v těle rozlije studená hrůza, protože moc dobře ví, co by se stalo. „Nemůžete to sundat?“

„Proč?“

„Nechci to.“

„O tom rozhoduje pan Jaxon, ne ty. Měl by ses jít vysprchovat a pak do pánovy ložnice.“

Nejsem pet, nejsem pet, nechci jím být! Řve Katze cestou do sprchy. Chce svůj starý život. Proč zrovna on? Jestli má v tom prsty Iason… Neudělá nic. Je tedy mrtvý nebo ne? Netuší. Pod pečlivým dohledem obou dvou je zaveden ložnice. Posadí se na postel. Znechuceně přemýšlí, co jako budou dělat. Elita je studená jak ledovec, když pomine Iasona. Nikdy neviděl nikoho, kdo by ho dokázal vytočit jako Riki. A byl vůči němu shovívavý. Až moc. Posadí se, rukou se dotkne údu. Ještě je citlivý a je to nezvyklé ho mít. I ten prsten. Lehne si a civí do stropu. Začnou se mu klížit oči, až usne.

 

„Jaxone?“

„Povedlo se to a to dokonce rychleji, než bych čekal.“

Iason se usměje. „Výborně. Kdy budeme moci to použít na Rikiho?“

„Rád bych měl ještě další testy, ovšem největší problém vidím v regeneraci a vyvrcholení. Semeno není tak kvalitní jako normálně.“

„To je jedno, ale postaví se mu?“ optá se Iason. Moc dobře ví, jak to Rikiho frustruje. Pak je na něj hrubý a někdy i řve a někdy jen tak bezmocně leží a nechává ho dělat, co chce. Jenže nechce mít ani jedno. Vlastně netuší, co je horší. Jestli řvoucí odmítavý spratek nebo zombie. Na Amoi nebylo vše ideální, ale sex byl žhavý, ať už dobrovolný nebo ne. Chce to vrátit. Mohl by snadno mít někoho jiného, ale nechce.

„Ano, postaví. Vyzkoušel jsem několik praktik a zabrala pouze jedna.“

„Jen jedna?“ podiví se Iason. Zvedne se a přejde k oknu s výhledem na zahradu a bazén. Pozoruje Rikiho. Není svlečený, stydí se, proto je zahalený od krku až dolů. Snaží se ho uhlídat, aby si nevzal život. Má strach, že to udělá. Otočí se k Jaxonovi. „Jaká?“

„Sex, ehm no trochu divný, jako když necháš spářit dva pety.“

„Aha. Dobrá, to snad nebude problém.“ Vyzkouší všechno, co zná, aby znovu ho vzrušil.

„Dobře. Tak ještě pár testů a bude to.“

„Jaxone… Díky.“

Jaxon je v šoku. „Nebylo za co, ale bylo to náročné.“

„Vím. Odměnu můžeš očekávat.“

„Ach ano.“ Vyšší post, to by chtěl a to dostane. „Co s Katzem?“

„Katze? Takže on byl průbním vzorkem?“

„Jak jsi chtěl,“ přitaká Jaxon. „Ovšem váhám, co s ním udělám.“

„Udělej si z něho sluhu. Jen mu omez přístup k sítí, jinak o tobě zjistí všechno,“ poradí mu Iason.

Jaxon váhá. „Nevím, nechci ho znovu kastrovat, ale aby byl petem… Na druhou stranu…“

„Katze? Pet…“ Iason se rozesměje, že je to slyšet venku. Tak tohle by nenapadlo ani jeho. „Zkus to.“

Riki se za tím sytým hlasem podívá. Už dlouho ho neslyšel se smát takto - z plných plic. Chtěl by ho rozesmát. Poté, co málem zemřel, se něco změnilo, ale hlavně to, že se do něj zamiloval. Kdy, to ví jen Jupiter, on sám ne. Jenže poslední roky je pro oba peklo a to jen kvůli tomu, že ztratil to, co z něj dělá muže. Eunuch, tak jim kdysi říkali a jinak nábytek. Jenže není ani nábytkem ani mazlíčkem. Byl by raději, kdyby se ho Iason zbavil. Není ničím a frustruje ho to. Iason se snaží, říká, že mu to nevadí, že ho miluje, ale čím dál víc zvažuje, že tuhle nešťastnou situaci ukončí.

„Riki?“ Ucítí teplé rty na krku. Zvrátí hlavu, když si vybaví, že je to k ničemu. Mohou spolu spát, ale po každém milování cítí stále větší zklamání.

„Kdo to byl?“

„Jaxon.“

„Aha. Co tu chtěl?“ zeptá se. Chápe dobře, že se ptá na věci, na které by neměl. Někdy mu Iason to řekne, někdy…

„Moje záležitost.“

…jako teď. Další otázky v této záležitosti by byl zbytečné. Jejich vztah se změnil, ale zas ne tolik. Najednou zatouží ho potěšit, slyšet jeho smích. Sklouzne z křesla, klekne si před ním a rozevře mu nohy.

Iason je v šoku. Čekal další otázky, možná výčitky, ale tohle ne. Poddá se. Na jazyku už má, že to nemusí, ale silný stisk prstů ho donutí mlčet. Vychutnává pomalý tanec jazyka na svém přirození. Zvrátí hlavu a slastně protahuje okamžik, kdy se mu tělo uvolní v jednom jediném výbuchu.

Riki přitvrzuje paličatě s touhou, aby slyšel sten z Iasonových úst. Ví, že si to užívá, ale někdy by ho rád slyšel, a když ten tón vyloudí, rozlije se mu v duši štěstí. A když ne, přísahá, že příště to dokáže. Netuší, zda to Iason ví nebo a je mu to jedno, tohle je hra, kterou hraje sám se sebou.

„Ještě, ještě,“ šeptá Iason, když se přestane kontrolovat a dovolí, abych vybuchl. Sedí v křesle, hladí Rikiho po hlavě a spokojeně uvažuje, že to bylo dokonale.

„Příště se mi to povede.“

Ten zarputilý výraz v Rikiho tváři miluje, kvůli němu udělá všechno. Půjde i proti Jupiterovi.

 

Jaxon zaparkuje auto a chvilku v něm sedí. Netuší, co by měl s Katzem podniknout. Nakonec vyjde, prostě udělá to, co chce. Vejde dovnitř. „Katze?“

„Ve vaší ložnici, pane.“

„Děkuji, můžete jít. Zítra ještě budou nějaké testy, potom se půjde na nečisto.“

Oba dva muži se po sobě podívají. Moc dobře vědí, že to vše má účel, ale kdo bude tím dalším, to netuší. Dívají se, jak jejich pán odchází. „Jdu spát, stejně nic nevykoumáme.“ Oba dva jsou s ním svázání jako psi. Kam jde Jaxon, oni jdou s ním, nemohou jinak.

Jaxon vstoupí do ložnice. Překvapeně zírá, že jeho postel je okupovaná. Zacloumá Katzem.

„Co je?“ zavrčí ze spánku.

„Dolů, budeš spát na zemi!“

„Cože?“ Katze se posadí. „To ani nemám postel?“

Jaxon toho má dost. „Jsi pet–“

„Nejsem!“ vpadne mu do toho Katze, i když dobře ví, že by za to mohl přijít o život. Taky ví, že pro teď, má nějakou cenu. Ovšem jedno dobře ví, netouží být něčím mazlíčkem a být vystrkován na pitomých přehlídkách.

Jaxon zavrtí hlavou. „Ty to stále nechápeš. Patříš mi, jsi můj a mohu si s tebou dělat, co chci. Mohu tě zbičovat stejně jako hodit do slumu a nikdo nic neřekne a nespoléhej se na svou chytrost. Do Eosu přístup už nebudeš mít.“ V Katzově nitru se rozlije zima. Zvykl si na určitý přepych na to, že má kartu a může si kdykoliv cokoliv koupit. „Mohu z tebe udělat nábytek, jenže prostě to neudělám. Budeš můj mazlíček a důkaz mého umění.“ Zasměje se.

Nechci být nějakým obrazem, pomyslí si Katze.

„No, a pokud by tě napadlo, že se budeš sám chtít udělat nábytkem, potom si ho sundej. Ovšem nikdo ti nepomůže, je to jasné?“ řekne ledově. Líbí se mu. Je uhlazený, korektní a chytrý. Přesně tohle potřebuje. Opravdu, proč by nemohl mít chytrého mazlíčka?

Katze se zadívá do klína, na prsten. Takže buď pet nebo mrtvý. Povzdechne si, protože moc dobře ví, že se rozhodl. „Dobře, ale nebudu nosit–“

„Budeš nosit, co já řeknu, uděláš, co já řeknu a příště, když se tě neoptám, budeš mlčet. Pro dnešek budeš spát se mnou. Zítra ti zařídím nějaký pokojík. Vím, že netušíš, jak se má správný pet chovat, tak se zeptej Olivera. A teď chci spát. A budeš ticho.“ Dojde si do koupelny.

Katze stále sedí. Myslel, že svůj život má perfektně pod dozorem, ale mýlil se a stačil jeden blbej z Elity a jeho život je v prdeli. Teď, aby ukájel jeho fantazie. Najednou zaslechne dveře. Omráčeně se dívá na dokonale tělo. Polkne, protože v nitru se mu rozlije touha. Jako by za ta léta, co byl eunuchem, najednou v něm vše začalo řvát po sexu. Zatřese hlavou. Nepoddá se tomu.

Jaxon si lehne na jednu půlku. Snaží se usnout, ale v hlavě mu víří Iason a Riki.

„Nebude to problém…“ Chce Rikiho spářit s jiným petem? S Oliverem? Nějak o tom pochybuje. Potom by to znamenalo, že s ním spí. Nikdy nad tím nějak neuvažoval, ale proč to dělá? Má z toho něco? Zvědavost vědce se v něm probudí a otevře oči. Samozřejmě cítí, že vedle něj Katze nespí. Takže co kdyby to vyzkoušel?

Katze málem, že nevyletí z postele, protože ucítí na sobě ruku. Ihned mu dojde, kdo to je, ale v hlavě má zmatek. Znamená to…

Jaxon si v paměti vyvolá všechno, co viděl mezi Oliverem a Katzem. Mohl by to zkusit. Začne ho líbat, i když moc mu to neříká, je to příjemné. Katze se po prvotním šoku podvolí. Moc toho stejně nemohu dělat, říká si, ale někde v něm řve hladová duše právě po tomhle. Najednou klečí a v ústech má penis. Klidně ho začíná přejíždět. Jaxon zasténá. Je mu skutečně dobře. Tak kvůli tomu, že by si Iason držel Rikiho?

Začne hladit i Katzeho, rukou sáhne mu mezi nohy, jak si připomene, že by měl i prozkoumat svoje dílo. No ano, jeho dílo je perfektní, pomyslí si. Je vzrušený, pěkně tvrdý, ovšem on mu to neoplatí. „Na čtyři,“ řekne.

Katze se poslušně otočí. Připravuje se na vpád. Útroby se mu sevřou hrůzou z toho, že to bude zase bolestivý průnik, ale místo toho ucítí prsty. Dráždí ho a druhá ruka mu drží penis. Zamrká, ale potom mu to dojde… On prostě zkoumá, jaké to má účinky. Spolkne smích, ale zároveň strach v něm roztaje. Proč by ten jeho zájem nemohl si vychutnat, když tak ho pečlivě zkoumá? Zasténá trochu bolestí, jak je citlivý a zároveň rozkoší.

„Bolí to?“

„Trochu.“ Má pocit, že sám ví toho o rozkoší víc než Jaxon. To, že ho vzrušil, mu rozhodně neřekne.

„To přejde. Uvidíme zítra,“ zadívá se mu na zadek. Hm, mohl by to zkusit. Nasměruje svůj úd k připravené dírce, zatlačí, až povolí svěrače a vklouzne do něj. Rozkoš, plnost i sevření ho překvapí. Povytáhne se a opět zajede dovnitř.

Katze sklopí hlavu a dívá se na svůj úd s prstenem. Dovolí mu Jaxon se udělat nebo bude trpět jako ostatní peti? Výstřik na povolení. Pak ale soustředí se na to, co dělá Jaxon. Musí přiznat, že ho pěkně ojíždí, a jemu se čím dál víc to líbí.

Jaxon vykřikne, vytáhne ho a stříká na prohnutá záda. Tak kvůli tomu Iason spí s Rikim? Zívne si. Rozhodně to není špatné. Natáhne ruku a natočí prsten.

„Udělej se!“ přikáže. Posadí se a dívá se, jak si vzrušený úd přejíždí rukou. První tahy jsou trochu nešikovné, ale pak začíná zrychlovat a potom z údu tryská mléčná tekutina. Pocítí pýchu. „Výborně.“

„Děkuji.“ Popravdě po té dlouhé souloží je rád, že se dokázal udělat. Je unavený jako nikdy v životě. Jedno se musí jim přiznat. Mají neskutečnou výdrž.

„Zítra vezmeš pár lekci od Olivera.“

Brrr. „Ano, pane.“

„Výborně.“ Lehne si a jde spát.

Katze, i když je unavený, dívá se na nahé tělo. Uspokojilo ho. Odteď mu patří, ale proč se s ním pářil? Pro vědecký účel? Možná nebo pro něco jiného? Mohl by se optat, ale pochybuje, že dostane odpověď. Bude si muset zvyknout na své nové nelichotivé postavení.

Ráno zamžourá, protože s ním někdo třese. Zabrblá. „Měl bys být vzhůru přede mnou a udělat mi to.“ Zakleje, ale jen v duchu a začne mu ho honit. Má pocit, že to dělá hodiny, než vystříkne.

„Budeš mi to dělat každé ráno. Je to příjemné.“

Katze má pocit, že je v tu chvíli starší než Jaxon. Sleduje ho, jak jde do koupelny. Sedí a tupě zírá. Každé ráno… Praští sebou do lůžkovin. Jsou cítit po něm, ale nejvýrazněji je cítit Jaxon. Musí se z toho nějak dostat. Netouží být poslušným malíčkem, co plní přání. Zvedne se. Vůbec nemá tušení, co takoví peti dělají, i když je viděl v Eosu na každém kroku.   

„Vykoupej se a potom přijď do laboratoře. Můžeš se kdykoliv udělat, ale musíš mě zavolat. Doufám, že nemáš nějaké nápady, že bys mou práci sabotoval,“ napadne ho.

„Já? Ne!“

„Výborně, tak se udělej,“ přikáže mu ledově.

Katze rychle uchopí úd. Začíná si ho přejíždět.

Jaxon si povzdechne. Příšerný pohled. „Dneska přijde Oliver, nech si od něj vysvětlit, jak se to dělá, aby to vypadalo trochu reprezentativně. Mám pocit, že spíš si chceš ho utrhnout,“ řekne nemilosrdně a odejde.

Zrudlý Katze přestane. Sakra, ten co má říkat, jenže oni vypadají a všechno dělají tak perfektně…

„Ahoj.“

Je pod mou úroveň se ho ptát jak se ukájet, ale pak si vybaví Jaxonova slova. Spolkne svou pýchu. „Olivere, mám menší problém.“

„Jaký?“ Oliver se rozhlédne. Je jasné vidět, k čemu tu došlo. Trochu ho to překvapí, protože Elita má zákaz styku s pety. Jenže tady se to porušilo vícekrát. A Michael přece mu taky občas dovolí s ním mít styk.

„Prý si ho chci utrhnout a taky nevypadám dost reprezentativně.“

„Chtějí mít vše dokonale, i nás. Takže co mám dělat?“

„Jen potřebuji vidět, jak to děláš na povel. Ještě tam nemám jít, že?“

„Ne. Mluví spolu.“ Sáhne si na úd a prohne se, obličej se mu stáhne prožitkem. Katze ohromeně se dívá na Oliverovu proměnu. Najednou je tu prostě bytost v naprosté extázi. Pozorně sleduje, co má dělat. Nakonec Oliver oddechuje, trochu nepřítomně s rukou v klíně. Nemohl se udělat a na jazyku mu zůstala pachuť hořkosti.

„Díky.“

Oliver se posadí, jako by nic. „Chce se to jenom naučit. Je dobré mít zrcadlo. Více, aby ses viděl ze všech stran a mohl odstranit nedostatky. Pochybuji, že by tě Jaxon dal do výcviku, což máš štěstí.“

„Nechci nic říkat, ale doufám v to.“

„Dělej, co chce, co ti řekne. Vyplň to do naprostého puntíku a snaž se neodmlouvat. Některé tresty jsou hnusné, chápeš, ale samozřejmě může použít pomůcky bez důvodu.“

„Díky.“

„Je to tak lepší. Pak nemusíš skončit úplně dole.“ Oba dva se otřesou, protože dobře vědí, jaký je konec neposlušných pet a těch, kteří spadnout na samotné dno.

„Bojíš se toho?“

„Jo, bojím se. Ještě máme čas. Zkus to.“ Katze si ho vezme do ruky a Oliver mu radí, co má dělat. „Je to dobré. Zvládneš to rychle.“

„Tak ještě jednou díky a ještě něco. Oděv a ty další věci, co jsem vám obstarával.“

Oliver se zamračí. „To je trochu těžší. Nejlépe by bylo, kdybys pokorně,“ zdůrazní, „vznesl požadavek k Jaxonovi.“

„To se mi moc nechce.“

„Co se ti nechce?“ ozve se ode dveří.

Oliver mrkne na Katzeho. Neřekne to. Zarputilý jako beran. Bude mít to těžké. „Pane Jaxone, jen jsem chtěl požádat o to, zda bych mohl Katzemu ukázat pár věci včetně líčení a oblečení.“ Doufám, že jsem to řekl bez následku, ale když vidí, kam Jaxon směřuje, požádá Katzeho o odpuštění.

Jaxon vezme bič. „Katze, otoč se!“

Katze se nenávistně zadívá na Olivera, když najednou je otočen a na zadek a stehna mu dopadají rány. Zaskučí. Pak klesne, ale rány dál dopadají. Nakonec je přivázán a Jaxonova ruka mu upraví prsten.

„Tohle je za to, že cizí pet za tebe žádá to, co jsi měl udělat ty. A taky za to, že bys mi to neřekl.“ V tu chvíli Katzeho tělem otřese první vlna orgasmu.  Katze se vypne, svaly napnuté k prasknutí. V hlavě mu víří, že to ne! „Nechci!“ zařve.

„Ale ano a budeš ticho nebo trest bude trojnásobně dlouhý.“

Katze ihned zmlkne a opět se vypne pod náporem dalšího z orgasmu. V hlavě mu zavíří, jak to mazlíčci mohli přežít.

„Jdeme.“ Nechají ho o samotě, ale dveře nezavřou.

„Takže sis z něho udělal peta?“

„Ano. Žádného nemám. Malý rozmar.“

„Nebo je to proto, že je tvoje dílo?“ optá se Michael. Nalije si alkohol a posadí se.

 Oliver si lehne u jeho křesla. Zavrní, když ucítí jeho nohy a potom nahé chodidla, která ho vzrušují.

„Zajímavý nápad,“ řekne Jaxon a nevrací se k námitce o díle. Samozřejmě je jeho nejdokonalejším dílem.

„Nemám rád studené nohy. Jak dlouho ho tam necháš?“

„Dost na to, aby krapet zkrotl a pochopil, že nemám rád vzpoury. Ani malé, ani velké.“

„Co uděláš na Amoi? Katze byl tam dost známý.“

Jaxon pokrčí rameny. „Vysvětlím to. Nebo z něho mohu navždy udělat sluhu.“

Oliver se otřese. Nechtěl by to, ale je jasné, že pro Katzeho, který vždy měl určitou svobodu, to musí být těžké. Netuší, jaký měli sluhové sexuální život, ale byli eunuši, aby se nemohli s nimi - s pety pářit. Cítili vůbec nějakou touhu, když měli sex? Zadívá se do vedlejší místnosti.

„Obchod jde dobře. Hotel je pod plnou kontrolou.“

„Zítra to zkusíme na Rikiho. Mám trochu strach.“

„To se nedivím, ale věřím, že to dobře dopadne,“ řekne zdvořile Michael. Pohne nohou a spočine na Oliverových genitáliích. Začne s ní v klíně pohybovat. Oliver je roztáhne. Ta slast je nesmírná, i když by byl raději, kdyby mohl vyvrcholit, ale jakmile tohle jeho pán začne, pak bude moci dokončit, co začal. Už se těší, až se pro jeho potěchu udělá.

„Mohl bych to taky praktikovat.“ Zvedne se a jde do vedlejší místnosti. Zadívá se do staženého obličeje. Vypadá to, že ho skoro už nevnímá a tak upraví prsten. Orgasmus otřese Katzovým tělem a dalším.

„Běž se umýt a přijď za námi.“

„Ano.“ Spočine nohama na podlaze. Skoro se mu nepodlomí a tělo se opět roztřese. Dopajdá do koupelny. Začne si ho tam honit…

„Tohle jsem ti nedovolil.“

„Běž se… Omlouvám se.“

„Dobře. Pro tentokrát ti prominu. Příště čekej ovšem nášup.“

Katze osamí. Stojí pod vodou a nechá ze sebe smývat semeno. Nakonec pustí ledovou vodu. Rychle se osuší, když si uvědomí, že bude muset jít nahý. Vždy byl oblečený a najednou nemá oblečení. Je mu divně, když se takhle objeví před ostatními. I Oliver je oblečený.

„Už jsem pro nějaké oblečení poslal. Sedni si.“

Katze si to zamíří ke křeslu, když si uvědomí svou chybu a sedne si vedle Jaxonova křesla, který se potěšeně usměje.

„Pane, je tu pan Iason Mink a jeho pet.“

Michael s Jaxonem vstanou. Co tu dělá, napadne je oba. Katze nevěřícně pozoruje dveře. Je to skutečnost? Ale když se ve dveřích objeví známé postavy, je skutečně v šoku. Jak to mohli přežít? Jak? Měli být mrtví! Vybaví si šílený výbuch, který povrch rozmetal na kousky.

„Řekl jsem si, že přijdu už dnes. Katze, postav se. Vidíš Riki, mluvil jsem pravdu.“

Černovlasý muž nevěřícně zírá na Katzeho. „Je to on?“

Iason k němu přijde, odhrne mu vlasy z tváře. „Ale ano, dokonce jizva zmizela. Skvělá práce, Jaxone. Tak co, Katzi, jak se ti líbí změna role?“

Katze zavrtí hlavou.

Iason se rozesměje. „Máme dlouhou paměť, Katze. Jaxone, udělal sis nakonec z něho peta? Pak si hlídej síť.“

„Neboj, budu.“

Takže jeho ponížení, jeho neskutečnou současnou situaci, má na svědomí Iason. Ne, on nemá svědomí, je to prostě jen pokračování trestu za tehdejší průnik do dat až k Jupiterovi. Obdivně si pomyslí, že jsou neskuteční ve vymýšlení trestů.

„Riki, podstoupíš tu léčbu.“

„Dobře,“ řekne, čímž překvapí především Iasona, protože čekal dlouhé odporování a vysvětlování. „Co mám dělat?“

„Nejsem… Lane, Xare ihned do laboratoře!“

„Ano, pane. Už napouštíme sarkofág,“ ozve se.

„Prosím, pojďte dál.“ Vede je do laboratoře. „Svlékni se!“ Riki se zadívá na všechny ty lidi, ale i ti neměli úd. Svleče se zrudlý hanbou, ale pokud je tu možnost… Udělá to. Neví, jak to Iason zařídil, ale dobře tuší, že to bylo pro něj. Rukou si přikryje hroznou ránu.

„Musím to proměřit.“

„Riki, udělej, co ti nařídí Jaxon,“ přikáže mu nedbale Iason, nadšený tím, že se to podařilo. Naprosto správně vsadil na Jaxona. Posadí se do křesla. Michael musí stát. Oliver se vytratí a za chvíli se vrátí s druhým křeslem, ale Michael se do něj neposadí.

„Dívám se, že tvůj pet se o tebe stará. Můžeš se posadit a promiň mu to.“

Michael se posadí, ale v duchu zuří. Oliver si povzdechne. Udělal chybu, ale nevěděl to. Nedá se nic dělat a snad trest nebude tak hrozný. Dívají se, jak Jaxon soustředěně něco proměřuje, jak napojuje Rikiho tělo na přístroje, potom něco zadává.

„Iasone, mohl bys na chvilku? Takhle?“ Oba dva se dívají na obrazovku, kde v trojrozměrné projekci je Riki se vztyčeným  údem. „Může to být, mohl bych to pozměnit, ale netuším, co by to udělalo. Takhle si to tělo pamatuje, aspoň dle mých výpočtů.“

„Jaxone, jsi umělec. Výborně. Je perfektní.“

Vědce zalije pýcha. „Děkuji. Pomořte ho do lázně, injekce proti bolesti, aplikujte látky.“ Vyjmenovává postupně, co mají dělat. „Uzavřete kryt. Teď můžeme jenom čekat.“ Jaxon si skoro zamne rukama. „hlídejte ho. Jakoukoliv změnu mi potvrďte, až přijde řada na další látky, řeknete mi.“ Nemusí, má to v hlavě, ale bude to lepší. „Mohu vás pozvat na sklenku Vuitonu?“

„Rád. Bude v pořádku? Není nic vidět.“ Iason se zamračí.

„Vyzkoušel jsem to několikrát. Musím přiznat, že tady Michaelův pet byl první, u koho se to podařilo zcela. A Katze… Už došlo oblečení?“

„Ano, je v předsíni.“

„Běž se obléct, potom s Oliverem prostudujte náležitosti, co se týče sexu. Chci mít slušnou podívanou, ne to, co jsi předváděl. Žádný sex, jestli se chceš udělat, zavoláš mě k tomu. Kontrola kvality semen. Stále to není ono,“ přizná trochu nerad ostatním. Neví, proč to vysvětluje, ale dívají se na něj tak divně.

„Budu ho volat, to zrovna,“ zamumlá pokusný Jaxonův objekt.

„Já bych to udělal, Katzi. Potěší ho to, bude rád a nebude mít důvod tě trestat. To stojí za to, ne?“

„Nejsem od toho, abych… Dobrá jsem, ale nechci to.“

„Jsou horší osudy,“ namítne Oliver. „Byl jsi v šoku? Z Rikiho?“

„Ani mi to neříkej. Byl jsem u toho, víš. Když vybuchla ta podminovaná továrna. Myslel jsem, že z nich zbyl prach a najednou se tu objeví. Dřív jsem sloužil u Iasona. Potrestal mě.“ Dotkne se tváře. „Tak mi to ukaž… To je příšerné oblečení.“

Oliver se rozesměje. „Je standardní pro peta. Buď nahý, nebo oblečený. Já bych volil aspoň trochu oblečený. I když není nic moc!“ Ohodnotí kusy oblečení. Většina je to jen pro doma. Ven se takhle nechodí. „Tohle je hezké a vyniknou v tom tvé nohy.“ Podá mu tříčtvrteční přiléhavé legíny a triko. Potom mu začne vysvětlovat taje úspěšného peta.

„Dost, je toho hromada. Můžeme jít za nimi nebo ne?“

„Co řekli?“

„Netuším?“

„Musíš si to zapamatovat. Já bych se udělal a zavolal Jaxona.“

„Nejsem pokusný králík!“ vyjede. Stáhne si kalhoty a dotkne se údu.

„Na tvém místě bych ho zavolal. Nevím proč, ale mají nějaký šestý smysl proto, kdy pácháme to, co nám nepřikázali.“

„Hloupost!“ Katze si ho vezme a začne si ho honit.

Oliver pokrčí rameny. Je to jeho záležitost. Osobně je rád, že se s ním baví. Někteří prostě na určité zákonitosti musí přijít sami. Jako na to, že… Otočí se. Kdyby nevěděl, co přijde, smál by se.

„Áááá!“ zařve Katze, protože mu ruku zmáčkne silnější ruka a tím pádem si zmáčkne citlivý úd.

„Copak jsem ti řekl?“

Do prdele, on měl Oliver snad pravdu! Jak je to možné?!

„Copak, Jaxone? Neposlušný pet?“ ozve se pobaveně Iason. „S tím mám dlouholeté zkušenosti. Chceš poradit?“

„Ne, děkuji. Myslím, že to zvládnu sám. Naprosto mám jasnou představu, jak ho potrestat, ale nejdřív se udělá, že?“ ozve se tak sladce, že Katze v duchu zaječí. Byl by raději, kdyby řval. Příště už to neudělá.

„Už to neudělám,“ zkusí se z toho vyvléct.

„Ale uděláš a já u toho budu, to si buď jistý. Takže dělej a vystříkni.“

Iason pokyne Michaelovi. „Bude to mít s ním velmi složité,“ prohodí k němu v laboratoři.

„Ani s mým to není jednoduché. Pravda je starší, ale myslím, že bych se s jiným unudil.“

 Iason přejde k sarkofágu a dívá se do neproniknutelné lázně. „Nápodobně.“

„Tak se podíváme, jak ses činil.“ Jaxon rozemne semeno mezi prsty, přičichne, dokonce ochutná jazykem, čímž Katzeho vzruší. „Vypadá to, že každým dalším výronem se zlepšuje, až by mělo dosáhnout své původní kvality. Katze, co jsem ti řekl?“

„Že mám zavolat, až se budu dělat.“

„Ano, dal jsem ti na výběr. Mohl jsem ti to přikázat. Byl jsem laskavý, bral jsem na tebe ohledy, ale ty jsi způsobil, že jsem málem o vzorek přišel. Pojď za mnou. Ach ještě tohle.“ Rychle se shýbne a na Katzův krk je vložen obojek. „Raději se nezpěčuj. Čím víc budeš otálet, tím trest bude horší.“

Katze se mrkne po Oliverovi, ale ten ho jen účastně pozoruje. Netuší, co chce Jaxon udělat, ale nic hezkého to nebude. Jen doufá, že to na něm nezanechá následky. Snad bude rozumný.

„Tak tady to je.“ Připoutá ho a zároveň ho ohne, aby zadek byl vystrčený.

Katze dostane strach. „Už to neudělám!“

„To doufám.“ Přejde k velkým pomůckám. Jeden z nich vybere a nevybíravě ho vloží do Katzeho zadku. Ten vykřikne a prohne se. Krev ho nijak nevzruší. „Víš, jaký to má účinek?“

„Ne.“

„Budeš stříkat, ať chceš nebo ne a když nebudeš moci, budeš… Uvidíš.“ Chvilku stojí a dívá se, jak přístroj začíná pracovat. Průnik jeden za druhým, a když nebude moci, bude na prázdno, až bude zvracet a žaludek i střeva budou protestovat. „Příště budeš vědě, že odporovat nemá smysl.“ Odejde za ostatními.

Katze zbytek neslyšel, protože se opět prohne pod vpádem do zadku. Neví, co mu to tam dal, ale je to hnusné. Začne řvát bolestí. Tam uvnitř to ještě roste! Co to je?! Nechce to! Ale nemůžeš nic dělat, jak je spoután.

„V pořádku?“

„Naučí se, že nemá mi odporovat. Můj vlastní vynález.“

„Ach tak.“

„Pane, další látky.“

„Dejte se do toho.“

„Kdy to bude?“

„Tak za pět hodin by se mohla obnova dokončit, ovšem další regenerace to je jiné.“

„V pořádku, hlavně, že ho bude mít.“ Urychlil to, protože ho našel s nožem v ruce a jak zadumaně hledí ven z okna.  Vypáčil mu ho, políbil a pomiloval, ale dá se milovat se zombie, od které nic nepřichází? Udělal se, ale dalo mu to práci. Sbalil ho a v autě mu vysvětlil, kam jedou. Nevěřil mu to hlupáček. Nakonec čekal, že bude odmítat, ale překvapil ho. Znamená to, že se snad smířil se svou roli? Trochu pochybuje, ale na druhé straně ví, že ho miluje.

„To jistě.“

Oliver sedí vedle Michaela a nechává se hladit. Nechápe, proč Katze… Nechápe to, protože ze začátku byl taky takový. Ale vynalézavost v trestech ho přesvědčila, že dělá hloupost a že je to zbytečné. Poddal se tomu, až do okamžiku, kdy ho měli dát dárek. Utekl. Slyšel dost, viděl dost, aby věděl, že by nemusel Michaelovu péči přežít. Mýlil se, i když perné chvíle si zažil. Teď je šťastný.

 

„Hotovo.“

Iason se zvedne, jde k sarkofágu, který se vypouští.

„Probuďte ho!“ Injekce probere Rikiho, který byl zatím přesunut na lehátko. Probudí se, zapátrá po tvářích. Iason… Zvedne se, až se mu zatočí hlava. Zírá na klín. Je tam. Začne brečet. Od té doby, co zjistil, že ho nemá, snažil se s tím bojovat, ale nešlo to. Chyběl mu a k tomu Iason. Sáhne si na něj a zařve.

„Je citlivý, tak dva dny. I když rád bych provedl ještě zkoušku, ráno…,“ hlesne Jaxon, když vidí Iasonův pohled. „Uspěte ho.“

„Nechci!“ zavrčí Riki.

„Spí, neodmlouvej.“ V tu chvíli začne působit injekce, Riki zavře oči.  Jaxon ho přikryje. „Podařilo se to.“

„Jistěže.“

„Dobře, zůstanu zde. Co tvůj nový pet, Jaxone? Neměl bys ho už z té trýzně vysvobodit?“

„Kdepak, naopak mu ještě přidám.“ Vypraví se za Katzem, který visí, sotva dýchá. Pod ním jsou louže všech možných tělních tekutin. Osvobodí ho, ale nechá spoutaného a v tom svinstvu. Umělý úd mu vyndá a vloží do nich šňůru kuliček. Nadzvedne mu hlavu. Nebude mu rozumět, ale je to jedno.

„Tohle si zapamatuješ.“ Upraví prsten, zapne kuličky, které se o sebe začnou třít a tím i o vnitřní Katzeho stěny. Ten se pohne. Za chvilku už je při vědomí a skučí. Jaxon odejde. Rozdělí ubytování a jde spát.

Druhý den ráno, dost nevybíravě provede test. I přes bolest je Riki nadšen. Jako by mu to dokázalo, že je kompletní.

„Jaxone, co jsem slíbil, budeš mít.“

„Jistěže.“

„A osvoboď Katzeho z toho pekla, co jsi mu připravil. Večer se uvidíme u mě doma. Zvu vás i mazlíčky.“ Pokyne jím a odejde.

„Proč najednou mám pocit, že je tu víc místa?“ řekne najednou Oliver. „Omlouvám se.“

„To je v pořádku. Myslím, že Katze bude potřebovat tvou pomoc.“

„Děkuji.“ Jde za Jaxonem. Když ho uvidí, povzdechne si. Je z něho troska. Zvedne ho. Třese se v jeho náručí chtíčem. Kdyby mu dovolil, udělá se o cokoliv.

„Postarej se o něj. Ať na večer je přichystán.“

Oliver vezme Katze do koupelny. První co udělá, že vyjme kuličky.

„Chci to!“

 Oliver ho uzemní, jinak by ho ještě znásilnil a to nemůže dovolit. Rychle na něj aplikuje léčivé látky, umyje ho a přenese do ložnice. Obleče a potom čeká, až se vzpamatuje.

„Stále to chci,“ řekne Katze a začne brečet. „Bylo to…“

„Katzi, každý z nás si tím prošel.“

„Jak?“

„Buď jsi to zvládl, nebo skončil dole. Musíš to dokázat. Musíš se ukázat v nejlepším světle, rozumíš?“

„Mám pocit, že… K čemu je mi, když stejně nejsem jeho pánem?“

„Pochopil jsi to dokonale,“ řekne smutně Oliver. Není jejich, jim patří. To oni jim řídí, ne oni – peti. „Jenže tím, že ho máme, máme i je.“

Katze zamrká. Pak pochopí. „Chápu.“

„Je jen na tobě, jak s tím naložíš. Můžeš být takhle každý den nebo můžeš žít klidně.“

„Uvidím.“ Vzchopí se. Přece jen není žádná padavka. „Udělej se mnou něco.“ Oliver se usměje. „Kdy asi tak budeme pozvání k nejvyššímu z Blondie?“

„Tím je Raoul Am.“ Oliver mu rozčeše vlasy do vysokého lesku, provoní je, v obličeji zamaskuje prožitou trýzeň. Obleče ho do volnějšího oblečení. I on si podobné vezme. Pochybuje, že by bylo žádáno standardní oblečení pro předvádění petů. Tentokrát tam takové to nebude, a pokud jim dají příkaz k páření, svléknou se.

„Výborně, Katzi,“ řekne spokojeně Jaxon, když se objeví o hodinu později. „Doprovodíš mě nebo se objevíš později?“ obrátí se k Michaelovi.

„Pojedu s tebou. Oliver nepotřebuje přípravu, je vždy dokonalý.“ Olivera zalije pýcha. Taková pochvala. Posadí se vedle svého pána, Katze vedle Jaxona. Dívají se na sebe a rozumí si. Po cestě mlčí, každý ponořený do svých myšlenek.

Velká železná vrata se otevřou a oni vjedou na cestu lemovanou zeleným trávníkem, až přijedou k velkému domu.

„Vítejte.“ Na schodišti je vítá Riki.  „Iason vás očekává v knihovně, já se mám postarat o Katze a Olivera. Prosím, pojďte za mnou.“ Jdou za perfektní postavou v upnutých šortkách, jinak na sobě nemá nic. Oliver sleduje bosé nohy.

„Iasone, hosté.“

„Vítejte. Něco jsem připravil, pojďte dál. Riki, zajmi se mazlíčky.“ V očích mu zajiskří. „A zaveď je k bazénu.“

Trojice vyrazí ven. Za chvilku je slyšet smích a křik. Iason přistoupí k velkému francouzskému oknu a s ním Michael a Jaxon. Dívají se na své pety, kteří se cákají v bazénu. Divoký nádherný černovlasý Riki. Překrásný zlatavý Oliver. Elegantní vážný Katze. Ti tři teď se baví, jak je nikdy neviděli. Jsou nazí a nevadí jim to. Kochají se jejich postavami, smíchem i nespoutanosti.

„Září.“

„To je pravda.“

„Riki, házej!“ Riki hodí míč. Je šťastný. Dneska se probudil vedle Iasona, který ho pomaličku uspokojoval. I když ho to bolelo jako čert, přece jen zafungoval. Ležel, brečel a probíral se dlouhými Iasonovými vlasy. Pak mu to udělal tak, že Iason vykřikl. Byl spokojený, že to dokázal.

„Dokonalí.“

„Přitom je z ocele,“ řekne pyšně Michael.

„Všichni jsou takoví, že?“ dodá Jaxon. Jiného by to vyřídilo, ale Katze hází míč. Vypadá opravdu skvělé, hodnotí ho. „Je spokojený se svým výběrem. Bude se k němu báječně hodit, až pochopí určité zákonitosti.“

„A odporují.“

„Není s nimi nuda.“

Iason se usměje. On ví své. Dalo mu to práce a někdy je nejistý, zda Riki by nechtěl někoho jiného, ale potom si řekne, že nikoho lepšího než on by nenašel. On je pro něj prostě ten nejvhodnější. Pohlédne na stříbrovlasé muže, kteří se stali jeho spiklenci. Musí dost toho projednat a peti do toho jednání nepatří. Jsou pro ně, jsou tu potěchu. „Hlavně, jsou naši.“

Riki než se uvelebí na lehátku, každému dá skleničku alkoholu. Vybaví si strach i to, že je k ničemu, že Iasona nedokáže uspokojit. Ten strach byl strašný. Horší než jakýkoliv fyzický strach. „Měli bychom si na něco připít.“

„Jsou hezcí, ne?“ prohodí Riki při vzpomínce na hebké blond vlasy.

„To ano. Elegantní.“

„Vždy si myslí, že vědí vše nejlépe,“ zasměje se Riki.

„Rozhodně mají velkou výdrž,“ řekne Katze a napije se.

Oliver se zadívá na Rikiho a usmějí se na sebe. Zřejmě už to poznal taky. Což znamená, že Jaxon asi není tak studený jak vypadá.

„Pánové, na naši skvělou Elitu,“ odvážně řekne právě Oliver.

 

Konec

Komentar