Jdi na obsah Jdi na menu
 


6 díl z cyklu Agentura Prsten a růže

3. 5. 2008

                                                                   6.

 

                                  Agentura Prsten a růže

 

„Niku kolikrát jsem ti říkal, že jsem v práci a nemusíš tohle dělat?“ když ho Brett shodí ze svého klínu.

„Jsem rád, když mohu tě pozorovat tak blízko a tobě to nevadí.“

„Co kdybys šel pracovat?“

„Já pracovat?“ Nik na Bretta vytřeští oči. „Nemám to v popisu práce to přece víš a pak neumím to zapnout.“

„Po měsící a půl neumíš zapnout?“

„A co? Každý není technicky talent i když ta krabice mně fascinuje. Kamarád, který má ji taky, mi občas pouští na nich DVD nebo na stránkách se dívám na Páníčky a mazlíčky. Chci jednoho taky.“

„Mazlíčka? A ten kamarád myslíš ten kamarád co točil tu por...“ odmlčí se.

„Ne mazlíčka za co mně máš?“ zvolá pohoršeně. „Páníčka. Chci krásného páníčka víš a neurážej kamaráda. Moc krásně to natočil.“ Spíš úděsně. Ještě dva týdny mně strašily z toho DVD noční můry. Od té doby odstranil vše co se podobá televizi a DVD přehrávači z Nikova dosahu. „Je umělec víš a má velký ohlas,“ zarytě opakuje Nik. Jak to, že se Brettovi to nelibilo? Podivné. Možná to chce něco jiného. Zeptá se toho kamaráda.

„Víš co já ti zapnu počítač a ty se můžeš podívat co je nového na internetu.“

„Jééééjéé ty jsi tak hodnýýý!“ vykřikne nadšeně a vrhne se kolem krku. Pak ho pohladí. „Víš Brette jsme spolu tak dlouho a pořád nic.“

„Jak nic?“

„No nic. Víš chtěl bych...“ začervená se a sklopí oči k zemi.

„Niku vůbec ti nerozumím. Co bys chtěl?“ Nik zvedne oči k nechápávému Brettovi.

„Sex ty troubo!“ zavrčí, když pozná, že jemně na něho nemůže jít. Brettovi to pomalu dochází a zavrtí se.

„Jako...“neodváží se to říct. Má pocit, že právě se narval knedlíkem a ten zůstal někde mezi dýchací a jedlou trubici.

„No s tebou. Jako s kým jiným? Jsi můj páníček a měl by ses o svého mazlíčka... tím myslím sebe...“ ukáže na sebe, „...náležitě starat a mezi to patří i pravidelný sex,“ završí přednášku vztyčeným ukazovačkem. „Víš dobře jak je taková frustrace nebezpečná věc a může uškodit zdraví. Co zdraví? i psychice člověka! Bez pravidelného sexu je celý život v pr.. kytkách,“ zarazí se. Brett nemá rád neslušné slova.

„Doprdele!“ vyhrkne bledý Brett. Má pocit, že tohle není to ono co by chtěl po Nikovi. Christine určitě o téhle podivnosti Páníček-Mazlíček neslyšela.

„Eh ty umíš nadávat?“ Brett k němu stočí zrak. Nadávat? Momentálně kleje jako pohůnek od krav! „Dobře takže jsem naplánoval toto. Dnes večer si uděláme malou romantickou večeři a můžeme to tam provést.“

„Co?“ Pořád tomu nemohu uvěřit. Není možné. Prostě tohle patří mezi ty věci mezi nebem a zemi, které se stávají a v které on nevěří.

„On je fakt natvrdlý. Jak mohl dostat přezdívku Casanova?“ mumlá si pro sebe Nik. „Prostě se spolu vyspíme a stejně se potřebuješ trochu v tomto vzdělat. Co si počneš až doopravdy začneš s někým žít. Necheš zklamat svého mazlíčka nebo jo?“

„Po tom DVD už všechno umím,“ hlesne. Když si vzpomene na to DVD a na závěrečný film Harém sultána al... fuj spíš to byl sexuální deviant, tak dodnes se mu bouří žaludek. Ne, že by všechno na DVD bylo hrozné, ale to jak tam kolik jich bylo deset dvacet, na konci ani nerozeznal který z nich je sultán a to se snažil, protože nevěděl co jinak dělat, aby neskončil v ústavě pro duševně horé.

„Tak dojednano. Dnes to provedeme. Těším se krtečku jako malý. Nik bude mít zase sex. Víš kdybys snesl i Clarence, poslední dobou má menší problém...“

„Pojď zapnu ti počítač.“ Vstane a náměsíčně jde ke dveřím.

„Auuuu!“ vyjekne Brett.

„Keine!“ vykřikne Nik a vrhne se do jeho náruče. „Potřebuješ nějakou pomoc a co dělá Clarence. Staráš se o něho dobře? Poslední dobou se mi zdál tak opuštěný.“

Záchrana v podobě stoosmdesát centimetrů normálního Keina. „Keine potřebuješ něco?“ a zoufale ho očima prosí.

„No ano. Potřebuji.“ Slyší váhávé. Brett má pocit, že provaz na kterém visel se přetrhl a on spadl na tvrdou zem. Konečně něco normálního. Poslední dobou má pocit, že je na lodi, která dělá houpy hou a jeho žaludek do rytmu toho houpání. Popadne ho pod paží a vleče do kanceláře. Kein je záchrance v minutě dvanácté, hasič, který mu sundá kočku ze stromu, doktor, který mu nevrazí do zadku jehlu, pošťák, co mu nepřinese vlastní úmrtní list, prostě někdo kdo ho vytáhl z odpadkového koše plného ponožek.

Kein je udivený jak ho vesele vítá.

„Vítej a povídej co chceš!“ švitoří a ignoruje Nika a jeho chapadel co by ruce.

„Víš, že za dva týdny je ta svatba. Caroline chce mít rozlučku se svobodou a no jelikož...“

„Párty!“ vykřikne Nika tak, že oba ho přestanou ignorovat a otočí se k němu.

„Párty?“ oba řeknou.

„Jasňačka chlapi. Pánská jízda se vším všudy. Jídlo, pití a jasně v nějakém klubu.“

„Jen ne Blue Aqua.“

„Kdepak u nás. V Blue Love. Zazpívám vám a chlapci nadšeně vás uspokojí. Majitel je moc dobrý a budete mít párty takovou, že vaše slečna Caroline by zbledla závisti... pozvu pár místních hasičů, aby udělali vám striptýz. Rádi si přivydělají a pak znám doktora, který vás vyšetří takovým způsobem, že bude valit oči. Taky pár tanečnic jejichž umění nespočívá jen v kroucení boku. Uvidíte bude se vám to líbit a kamarád je šéfkuchařem...“

„Niku dost!“ přeruší ho rázně Kein. Brett se po ně podívá oddaným psím pohledem. Je úžasný jak dokáže odolávat Nikovi. Jenže jeho Clarence nemá za sebou sestry, které jsou těhotné a které toho využívají v každou denní dobu. Kein se podívá po Brettovi. Ten Nika popadane do náruče a odnese do kanceláře. Posadí ho na židli a pustí počítač. Nikovi, který trucuje, že jeho velkorysý návrh propadl, se rozzáří oči.

„Chci podrobnosti a jdu s váma!“

„Jistě.“

„A pozvu Clarence!“

„Koho chceš!“ V hlavě se mu rodí plán jak vzít roha ještě lépe než po anglicku. Vypadne a vejde opět do kanceláře, kde ho čeká spása. „Zapnul jsem mu počítač. Doufám, že síť nezkolabuje v celé budově.“ Posadí se. „Tak povídej jaký máš plán a proč za mnou jsi přišel.“ Kein si obejme rukama jedno koleno.

„Víš chci jít s tebou někam se posadit...“

„A sbalit pěknou kočku.“ Kein zamrká. Proč kočku, když má Nika?

„Ty jsi na obojí?“ optá se. O svých sexuálních fantaziích a orientacích se dosud nebavili.

„Pod obojí?“

„Jako na muže a ženy.“ Brett uvažuje. Poslední dobou se mu zdá, že by bral všechno. Dlouhodobý pust je opravdu škodlivý.

„No ano,“ připustí. „A co ty?“ Kein zamrká a pak si vzpomene na Clarence. Začíná váhat.

„No taky.“ Připustí. Neví proč dovoluje Clarencovi dělat s ním ty pokusy. Jako by on byl biolog a ne on.

„A Carolině nebude vadit, když si najdeš...“

„Řekneš ji to?“ ucedí mezi zuby.

„Jasně, že ne, pokud to nepráskneš mojí rodině a počkej.“ Tichounce jde k přehrávači a psutí předem připravený program. Ozve se jeho hlas. „Padame, tiše!

Venku na ulici si nasadí sluneční brýle a podívají se na sebe. Spiklenecky na sebe kývnou. Brett vezme svůj kabriolet.

„To si myslíš, že jsme blbý nebo co,“ zamumlá postava v třináctém patře. Tohle udělat Nikovi, ale na druhou stranu je nechá o samotě. On se půjde věnovat těm krásným fotkám, které udělal Brettovi a Keinovi. Na netu mají ohromný úspěch. Jen neví jak vyhovět požadavku na akty. Zavrtí hlavou a jde si sednout k monitoru. Zapnout je prostě něco jiného než tu krabici používat. Za chvilku je ponořený do práce na Devian artu.

„Užijeme si to Keine. Jak se vůbec těšíš na svatbu?“

„Ani mi to neříkej. Doufám, že na ni přijde.“

„Tak proč si ji bereš?“

„Dítě,“ neochotně prozradí. Brett si povzdechne a pak se zarazí. Je to nějak divné. Prodělal si tři těhotenství se svými sestrami a Caroline mu nepřipadá jako žena, která čeká dítě. Je fakt, že posledně ji viděl popíjet Gin fizz obratně maskovaný za perlivou minerální vodu. Měl by to možná říct Keinovi.

„A víš jako jistě, že...“

„Přesně. Hele ten bar nevypadá špatně.“ Ukáže rukou na budovu. Zastaví se a podívají se na sebe. Dokonale si rozumí. Usadí se tu a budou číhat jako kocouři na lovu a ona se nějaká kočka chytí. Brett zaparkuje kabriolet a zadívají se na blikající nápis U křižovatky. Nechápou odkud ten název, ale nevypadá to na prostředí, kde se k ránu nesetkají s vozem nebo s vozem na součástky, pokud by něco zbylo. Nemusí se obávat švihnutí láhvi levné whisky přes hlavu. Nemusí se bát různých věcí a hlavně zbalí někoho a nenechají za kalhotkami přítomných dam půlku výplaty ne-li celou. Prostě ideální bar na rozlučku a na lov druhé poloviny lidstva, která si myslí, že je lepší, když má prsa a umí dělat víc věcí najednou.

Vejdou dovnitř a sundají brýle. Potěšeně se usmívají. Diskrétní boxy, příjemná obsluha a u baru vidí dvě pěkné kočky a nějaké chlapy, kterých si ani nevšimnou. Mají krátké sukénky a nesmírně dlouhé nohy. Sednou si do boxu pro čtyři, nenápadně si pogratuluji k výběru místa.

„Tak co to bude?“ ozve se číšnice a oni zahlédnou dva páry pěkných polokoulí v sporém výstřihu trička. Brettovi skanou sliny na bradu. Bože ten pohled neviděl dobrých dva měsíce. Jistě sestry se nepočítají. Ty viděl před pěti hodinami. Má chuť je pěkně vyloupnout z toho úkrytu a přitisknout si k nim obličej.

„Dvakrát whisky s ledem.“

Za chvilku už před nimi přistanou dvě skleničky a oni si přiťuknou. Začnou se bavit a nezpozoruji jak letí čas.

„Keine je čas lovit. Jdeme co ty na to?“ Oba se zvednou a skleničky nechají an pultu.

Přistoupí k blondýnce. „Dobrý den slečno, krásné šaty.“ Na to vždy letí. Koutkem oka pozoruje jak Kein přistoupil k rusovlásce s nádhernou figurou.

„Děkuji moc.“ Zvědavě na něho upře modré oči. Brett si povzdechne. Tolik štěstí si ani nezasloužil. Je rozkošná.

„Mohu vám slečno něco objednat?“

„Och děkuji moc,“ přehodí si nohu přes nohu a on zahlédne dokonale stehno. Polkne. Musí ji dnes mít, i kdyby měl vybílit celý bar a skončit v lapáku. Začnou se bavit a on hltá jejic velkorysý výstřih. „Jste tak nádherná. Vítě máte úžasné oči a nohy,“ opatrně ji položí ruku na stehno. „Jmenuji se Brett Calaghan a mohu..“ nadějně se odmlčí.

„May. Jste milý víte.“

„Ale ne vy jste úžasná. Víte nechcete si k nám přisednout. Jsem tu s kamarádem, ale ...“

„Ráda, proč ne. Když jsme přišli bylo všechno obsazeno. Ten bar je tak oblíbený.“ Tomu věřím, když jsou tu takové krásky.

O dvě hodiny později po komplimentech a mazlení se s jejím báječným tělem se rozhodne stejně jako Kein. Dámy jdou se upravit na toaletu.

„Jsem nadržený jako králík. Bože už se těším až ji budu mít. Je kouzelná a co tvoje?“

„Já taky. Vůbec se nepodobá Caroline. Víš nebude to žádný sex mezi reklamou pořadem o kosmetice a pořadem o svůdném spodním prádel, ale dlouhý žhavý sex a ježíš nejsou to nádherné kočky? Jak se nádherně vlní!“ May s Triou se k nim přibliží a políbí je na tvář. Pak vstanou.

„Chlapci je mi líto!“ a žhavě se před nimi políbí. „Odcházíme spolu. Děkujeme za jídlo a pití. Jste fajn, ale rozhodně ne náš typ!“ Tria zajede rukou na její stehno a vykasá v klidu její sukeň až ukáže skoro klín. Odejdou pochupujíc se v bocích. Kein starostlivě obejme Bretta kolem ramen. Ten začne plakat.

„Půlka výplaty.. je fuč,“ vzlyká. „Jak mohly si to dovolit. Keine, proč zrovna já?“ přitiskne se k němu a hladí ho po zádech. Kein zatím přivolá číšnici a objedná velkou láhev výborné whisky.

„Chudinko maličkej. Byly tak zle.“

„Byly a ty jsi v pořádku,“ hodí do sebe panáka. „Víš mám rád ženy a poslední dobou mně jen klamou. Proč? Jsem bohatý, hezký....“ vypočítává hodinu své přednosti. Nakonec Kein  zaplatí a odveze ho k sobě domu.

„Hezký, jsem hezký...“ blekota v autě. „Chci se milovat. Chci mít sex! SEX!“ řve na silnici a usne. Kein dojede k svému bytu, doufajíc, že policajti hlídají druhou stranu města. Slyšel do kamaráda, že nestíhají hlídat obě půlky a tak jeden víkend berou jednu polovinu a druhý víkend druhou polovinu města. Zřejmě hlídkují na té druhé straně, když v pohodě dojede k bytu. Dovleče ho k sobě k bytu, svleče ho a uloží do postele. Všechno už más skoro z domu pryč až na jednu postel. Zařizuji si s Caroline dům. Chce mít... to je jedno. No tak nakonec rozlučka dopadla jak si myslel a čert vem nějakou pitomou rozlučku. A možná lépe dopadla, když se svlékne a ulehne vedle Bretta. Po názorných lekcích DVD od Clarence mu začíná všechno připadat normální. Zavrtá se blíž k teplu.

„Ještě!“ zašeptá Brett a líbá ty ústa. Jsou jiné si uvědomí. Jenže je mu to jedno. Chce se milovat. „Víc! Nádherné!“ zasténá a pomalu si uvědomí, že se miluje s mužem. Je mu to jedno. Chce mít s někým sexuálních styk. Chce se o někoho otírat, chce si ulevit. Tak dlouho s nikým nebyl, že má pocit, že už nic neumí, ale zřejmě jak se to jednou naučíš...

„Prosím ano!“ a je mu jedno, že je na čtyřech a do něho proniká Kein. Vykřikne, když ho Keinovy ruce dovedou k vrcholu. Lehne si a zavře oči. Tak to provedl. Kein leží vedle něho.

„Je to nevěra?“ tiše se ozve.

„Kašlu na to, Keine!“ otočí se k němu obejme a vášnivě políbí. Tmavou místnosti se vznáší vůně milování a oba ji piji plnými doušky.

Ráno se Brett probudí s hlavou jako by ji převálcoval traktor. Zasténá, když si vzpomene na bar a na ty dvě lesbičky co jim daly košem. Jak je dokonale využily, aby se napili a najedli zadarmo a odkráčely. A oni se nechali nachytat jak dva školáci na velká prsa paní učitelky. No jejich chyba.

Jenže pak ten sex. Žhavý, jednoduchý a vášnivý a kdy dokanale věděl co potřebuje Kein a Kein zas přesně uhodl co on potřebuje. Je sytý jako, když sní velkou tabulku čokolády s oříškama.

„Ahoj,“ ozve se nejistě.

„Ahoj.“ Brett otevře oči a hledí na oblečeného nejistě se tvářícího Keina. „Zrovna tě přirovnávám k tabulce čokolády s oříškama. Prvotřídní čokolády.“ Kein se usměje a sedne si k němu. Bret se zahledí na to jak se mu župan sveze ze stehna. Má znovu chuť. Kein sleduje jeho pohled a provokativně pomalu odhrne župan. Brett k němu zvedne oči.

„Není to nevěra ne a je mi to jedno. Chci tě. “

„Mně taky.“ Natáhne se k němu, vezme mu ruku a položí do klína pod pokrývku. Kein ho sevře. Podivný pocit, ale ty hodiny s Clarencem a pak ta noc plná vášně. Líbila se mu. No jsou horší věci než sex s přítelem.

 

„Tak povídej jaké to bylo?“

„Jak jaké to bylo?“

„No rozlučka v tom baru?“

„Aha. Nijaka. Opili jsme se.“

„A to je všechno?“

„Niku a jako co by mělo být ještě víc?“ Brett se napije sodovky a položí si hadr na oči. Je spokojený a když mu Nik rozepne kalhoty jen přemýšlí jestli bude schopen fungovat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

*slint*

(*Ajka*, 7. 7. 2009 13:20)

Čtu to ož podruhý a pořád mi to přijde stejně dokonalý jako prvně :)

Závidím

(Nex, 18. 5. 2008 18:03)

vám vaše notebooky... *svit v očích*

Kitsune - tak ty se pochuchňáváš? Úžasné to slovo! Evokuje něco plyšového a nezbedného..rozpustilého. XD Tak to já se připojím a taky se budu pochuchňávat! ;)

*tlemí se*

(E..., 4. 5. 2008 22:20)

tak koukam že nejsem jediná, koho tahle kouzelná věc odvádí od vzdělávání. nooo i když xDDD prostě perfektní, co na to de říct víc? úúúžasný

Ta fajn no...

(Fussi-chan, 4. 5. 2008 21:04)

Kašlu na zemák XD To je prostě skvělej cyklus a já musím vědět jak to dopadne XD Njn, Nik je prostě šikulka XD

=0)

(teressa, 3. 5. 2008 15:58)

boze tak to nemalo chybu....odpalkujte uz konecne tu caroline!!!nech uz si ty dvaja mozu konecne uzivat...a... a nech uz moja zvrhla dusicka je zas o cosi stastnejsia 80) bolo to super a ja uz len dufam ze tu coskoro bude dalsi diel...ze bude???prosiiiiim

Jejda

(Kitsune, 3. 5. 2008 15:49)

A ja myslela, že Brett skončí s Nikom. Ešte že som pri tom sedela na posteli, inak by som určite mala otras mozgu (keby som sedela za stolom, tak určite ). Ale ešte stale sa pochuchňavam. SQELE

:-D

(janka, 3. 5. 2008 15:13)

hihihi. tesim sa na ďalši diel. som zvedava či Nik urobi žiarlivu scenu, keď Brett nebude môcť. xixixi