Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cyklus Jezero příšer

Příspěvky

cyklus Jezero příšer - 9. Vrah ze Sluneční ulice

2. 11. 2010

Shea jede jako zběsilý na policejní stanici, protože šerif chytil vraha Judithy. Je to skutečný vrah nebo jen výmysl šerifa?

 

cyklus Jezero příšer - 8. Yan

29. 10. 2010

Shea jde za barmanem U dvou sluncí. Dostane další skleničku nebo odejde s prázdnou, ale hlavně zjistí konečně kým je vrah a uvidí konečně, zda je Yan vinen či ne? Odpvědi jsou ukryté stejně hluboko jak je huboké jezero.

 

cyklus Jezero příšer - 7. Hotel u jezera

26. 10. 2010

Shea se s Raffym jede vykoupat do jezera. Objeví, že opravdu jezero není tak nevinné jak vypadá a Zachary má zřejmě duši černější než peklo.

 

cyklus Jezero příšer - 6. Šamanka

22. 10. 2010

Shea se konečně dostane k výslechu Julii Parny. Dozví se něco nového? Taky jede za šamankou, i když oklikou.

 

cyklus Jezero příšer - 5. Policejní stanice

19. 10. 2010

Zachary Sinic dal jasně najevo, že Shea není ve městě vítán. Kvůli čemu? Kvůli milenci nebo něco tají? Shea musí na stanici, kterou nenávidí a kde vládne šerif. Navštíví Patologa a další otázky se vyrojí. Žije v jezeře něco?

 

cyklus Jezero příšer - 4. Rekapitulace a Pán města

12. 10. 2010

Shea s mladým Kernym rekpitulují, co se dozvěděli. Jedou k baru Dvoum sluncím. Shea touží po druhém drinku, ale dostane ho? A co Zachary Sinic, první muž města?

 

cyklus Jezero příšer - 3. Sousedé

8. 10. 2010

Proč mám vyšetřovat, když znám vraha?! Ale vím ho skutečně... Ta rutina je zajímavá i nezajímavá. Koho Shea potká na cestě za vrahem?

 

cyklus Jezero příšer - 2. Žena s jednou nohou

5. 10. 2010

Kdo spáchal vraždu v Sluneční ulici? Něco se dozvíme o oběti. o městě a dalších věcech, ale dozví se Shea konečně. kdo je vrahem Judhity?

 

cyklus Jezero příšer - 1. Vražda v Sluneční ulici

1. 10. 2010

Shea O´Donnely se přistěhuje do jednoho malého amerického městečka z New Yorku. Není ničím výjmečné, až na legendy kolující o jezeře a proč všichni říkaji: Bude pomstěn! Co tím myslí a co s tím vším má společného vražda v jedné ulici, barman a záhadný muž?