Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divoké sny

18. 8. 2008

Divoké sny

 

„Matte Darmonte, jestli...“

„Ano Mary?“ otáže se zarostlý Matt a sedne si ke stolu. Od té doby co odjel Zack, jen dře. Chce zapomenout na to, že ho tady nevidí, že je pryč a nevrátí se. Občas jim projede záblesk naděje a víry a v tu chvílí věří, že se k němu vrátí. To si pak  hvízdá a zpívá koním staré balady co se naučil od honáků. Jenže pak světýlko zhasne a on opět zůstane stát a pokračuje mlčky v práci. Proč by se měl ´Doc´ Holliday vracet k němu na ranč? Nejsou si ničím, kromě partnerů v podnikání. A Zackovi na penězích nezáleží.

Není to nějaký honák nebo rančer, ale hráč a tady za celou dobu co on ví, tak na karty nesáhl. Jednoduše se mu zastesklo po městě a po vzrušení, které zažíval s Earpem, když sem přijel. Měl to vědět hned od začátku. Jenže netušil, že ten polomrtvý člověk je tak slavný. Ale i kdyby to věděl, stejně by se asi zamiloval.

Před očima mu vyvstane Zackova pohublá tvář a až přilíš štíhle tělo, plavé vlasy a modrošedé oči. Občas ledové, občas veselé. Jak by se mohl nezamilovat do něho?

„Vypadáš jak mrtvola,“ dojde mu k uším konec monologu Mary.

„Já vím. Polepším se.“

„To říkáš každý večer a skutek utek. Zajímalo by mně, co se tehdy v městečku doopravdy stalo. Od té doby co jsi přijel, jsi jak vyměněný.“

„Myslíš?“ otáže se zachmuřeně. Mary odfrkne a kolebávým krokem vyjde z kuchyně.

„Tak se podívej!“ Postaví před něj zrcadlo. Matt se do něho podívá. Pohladí si zarostlou bradu a hledí do zelených unavených očí. Jsou jak bez života. Opravdu mrtvola. „Vypadáš jako nějaký vandrák a ty tvoje šaty už začínají smrdět.“ Matt odolá si k nim přičichnout.

„To je jedno!“

„Jedno!?“ a na hlavě mu přistane utěrka. Mohu být rád, že to není vařečka. „Tvoje babička, požehnej ji, a dědeček, tomu taky, se obrací v hrobě, když tě vidí jak žiješ.“

„Mary, mám moc práce. Nemám čas na takové věci jako se oholit a vyprat šaty.“

„Oblečení tu peru já, dobře to víš, tak se nevymlouvej. Vždycky jsi o sebe dbal a najednou ... víš co dělej si co chceš!“ práskne zrcadlem na stůl, odváže zástěru a rázně vyjde z kuchyně. Matt sebou trhne jak dveře třísknou. Přikrčí se a dloube se v jídle. Sakra a co po mně chceš, abych jásal a zpíval? Je tu bez něho pochmurně. Šedivo, je to tu jak v hrobce.

„Matte stalo se něco Mary?“ uslyší hlas Šedého vlka. Ten mi tu chyběl, nevrle si pomyslí Matt.

„Ne. Jen ji něco přeletělo přes nos.“

„Vypadala jako Paní bouře.“ Matt se uchechtne nad přirovnaním.

„Asi ano. Vyčetla mi jak vypadám.“ Uslyší klapnutí dveří. Šedý vlk k němu přejde a usadí se.

„Má pravdu.“

„Ty už taky, Ó brute?“

„Nevím kdo jeBrut,“ vysloví slovo pečlivě, „ale tvůj dědeček...“

„Dost! Už mám toho dost. To jak vypadám je moje starost a moje věc. Nechápu co se všichni tady do toho musí mi montovat!“ Vstane a práskne lžící do stolu. Nejraději by někoho zabil. Nejsdpíš asi tak Zacka za tu jeho obludnou tvrdohlavost.

„Jak myslíš Matte a nemusíš tak křičet. Návratu tím nepomůžeš.“ Zvedne se a odejde.

Návratu? Jakému? a dojde mu to. Šedý vlk je starý lišák a  neměl by se jmenovat vlk, ale liška. Sakra ten indián možná něco tuší. Natáhne se pro zrcadlo. Vypadá fakt nemožně. Povzdechne si. Mají pravdu. Nebude tady lítosnit nad jeho odchodem. Dojí jídlo co mu naservírovala Mary. Budu ji muset koupit něco hezkého. Nějaké korále nebo něco podobného. Vyndá kastrol a natočí vodu. Položí na kamna, v kterých je ještě oheň a ohřeje vodu. Mohl by si na sobotu udělat horkou koupel. Zanedlouho bude zima a taková koupel bude luxus. Zasní se při představě jak myje záda Zackovi a nejen to. Cítí ve tvářích horko a přetře si je. Oholit se. To bude první co udělá a pak se trochu umyje. Opravdu už ty šaty trochu páchnou. Většinou dělal ve stájích, peorotže venku už moc práce není.

Víla je v pořádku stejně jako Večernice. I ostatní koně jsou v pořádku a Applemu nosí mrkev. Trochu moc je rozmazluje a zítra by jim mohl zazpívat. Uslyší bublat vodu a vidí jak poklička začíná tančit na hrnku. Vezme utěrku a chytne hrnec. Otevře si dveře a nese ho do koupelny. Mine Mary, která na to překvapeně zírá. Chce už něco říct, ale zavře pusu a začne se usmívat. Asi ty řeči měly přece jen nějaký vliv.

To mně musela potkat? Nalije vodu do mísy a část nechá v hrnku. Svleče se a pohodí oblečení na podlahu. Omyje se. Je mu lépe. Pak se zadívá na své strniště. To musí jít dolu. Vytáhne břitvu a vzpomene si jak holil bradku Zackovi. Pro něho je to Zack a vrátí se. Prokoukl tehdy, když šla dolu. Jako by byl jiný člověk. Líbil se mi o hodně víc.

Doholí se a dá na tvář zbytek kolínské. Obleče si spodky a otevře dveře.

„Mary nešla jsi spát?“

„Čekám na to prádlo. Voníš. Jdeš snad na schůzku s nějakým děvčetem?“

„Co je ti do toho!“ vyštěkne. „Nejdřív do mně ryješ jak vypadám a  pak když se dám do pořádku začínáš s nějakou schůzkou. Nemám na ně čas a jdu spát!“ vykročí se zvednutou hlavou k svému pokoji. Zavře dveře. Konečně ve svém království. Na stolku uvidí knihu v červeném. Pomaličku k ni přistoupí a pohladí po deskách. Zaváhá a chce ji otevřít. Cítí jak se vzruší jen při představě jak ji otevře a začne si představovat je dva jak spolu dělají tyhle věci. Rychle otevře šuplík a položí ji do něho. Šuplík zavře.

Jenže co s tím vzrušením? Dřív si představoval častokrát jak se s někým miluje. Jednou to byl muž s modrýma očima, někdy desperát a on šerif, nebo i několik mužů najednou. Od té doby co je tu Zack, tak všechny jeho představy se zcvrkly na Zacka.

Vklouzne pod pokrývku a zavře oči. Rukou sjede dolu k svému mužství a odhalí ho. Ne! A stáhne ruku zpět. Neví, proč se jednoduše neudělá. I když byl tady Zack tak klidně si to dopřával a ukojil se kdy se mu zachtělo. Občas si i představoval jak k němu Zack přijde  a on je dole, ale to nebylo zas tak často. Většinou ho laskal a hladil on. I když přdstavoval si jak ho hladí a bere si a to pak někdy se dráždil prsty a pronikal do sebe.

„Matte Darmonte dost a spí. Stejně je ti to k ničemu a Zack je pryč a i kdyby tady byl, pochybuji, že ti je to co k čemu. Není na muže a dobře to víš. Jenže co kdyby si dal říct?“ Zatřepe hlavou. Už je na tom tak špatně, že si povídá sám se sebou. Zavře oči a únava vykoná své a on za chvilku spí.

 

Tiché kroky, ruka na klice a dveře se pootevřou. Do místnosti vklouzne štíhlá postava. Chvilku pozoruje odkrytou postavu na lůžku a pak k ni přejde. Dotkne se jeho těla a pak přitiskne rty k jeho.

„Přišel jsi!“ řekne postava na lůžku a protáhne se. Celou noc napjatě čekal jestli přijde nebo ne a on přišel. Zack je tu s ním a dotýká se ho. Políbil ho na rty a pak, že se sny neplní.

„Nemohl jsem nepřijít. Jsi rozkošný. Nádherný!“ sklouzne rukama k spodkům a svlékne je. Matt ochotně mu pomáhá. Nestydí se a jen pozoruje Zackovu tvář v světle měsíce. Rukama sklouzne k svému tělu a hladí se. Nabízí se mu, ale je mu to jedno. Konečně je tady a budou se spolu milovat.  

„A ty jsi oblečený,“ řekne si memphiským přízvukem.

„Mám se svléknout?“ lišácky se otáže Zack. „Nevím jak se to dělá.“ Matt vstane a rychle ho svlékne z košile i kalhot. Když vysvobodí ze sevření kalhot pohlaví, povzdechne si. Je rozkošné a dotkne se ho. Sevře a drží. O tomhle snil celé noci a teď se mu to plní.

Zack se dívá na jeho ruku  jak ho drží. Zasténá a Matt radostně vzhlédne. Líbí se mu to. Určitě ano. Posune se a zavadí o knihu. Otevře ji a ukáže na obrázky.

„Znám je zpaměti,“ zašeptá Zack. „Toužil jsem to dělat s tebou.“ Matt se k němu přitiskne a povalí ho na postel.

„Já taky. Který obrázek se ti nejvíc z té knihy líbil?“

„Nevím, asi všechny.“ Matt se rozesměje.

„Mně taky.“ Zack roztáhne nohy a on ho má v ústech. To už není sen. Určitě zemřel a skončil v ráji. Takhle vždycky chtěl mít Zacka. Jenže on chce trochu víc. Sklouzne jazykem k varlatům a začne je lízat a hrát si s nima. Prstem dráždí jeho otvor. Slyší jak Zack pod jeho prsty a jazykem sténá. Líbí se mu to. Líbí, všechno v něm divoce zpívá. Donutí ho, aby je rozevřel ještě víc a začne mu lízat jazykem rýhu a otvor. Proniká jazykem dovnitř a pak prsty. Jedním a později přidá druhý zvlhčujíc otvor slinami.

Zvedne se a dívá se do Zackovy tváře stažené rozkoší zatímco prsty do něho stále proniká.

„Vezmeš mně do rtů?“ optá se a políbí ho. Nečeká na souhlas a přesune se nad něho hýžděmí k jeho rtům. Když ucítí na svém mužství jeho ruku má pocit, že se rozprskne štěstím. Je to jiné než si to dělá on. Skloní hlavu k jeho údu a vezme ho opět do rtů. Rafinovaně přejíždí po celé délce a zároveň prsty do něho proniká jak nejhloub se dostane.

„Aaaaa!“ vykřikne přidušeně jak má v ústech Zackův penis. Zack dělá to stejné co on a jemu se líbí jak do mně prsty proniká a jeho jazyk. Nádherná! Olízne ho a pak se z něho skulí.

„Líbí se ti to?“ ptá se a prsty proniká do jeho otvoru zatímco mu líbá záda. Je mu to jedno jestli odpoví nebo ne. Líbí se mu jak je Zack prohnutý v zádech a vystrkuje na něho zadek. Chce už být v něm, sevřen a přirážet až bude Zack prosit o milost. Skloní se k němu a opět ho začne lízat, zatímco prsty proniká dovnitř. Přestane a pevně ho obejme kolem boku. Přitiskne penis k jeho otvoru a pomalu do něho proniká. O tomhle snil ještě v Memphisu a konečně se sen stal skutečnosti.

Pronikne jak nejdál může a vychutnává si jak v něm sevřen. Povytáhne se a zasune. Začne se pohybovat proti jeho hýždím. Nejdřív pomalu a pak rychleji. Vykřikne a vyklouzne z něho. Pořád ho drží za boky a pozoruje jak ze Zacka vytéká mléčně bílá tekutina. Šťastně se k němu přitiskne.

„Miluji tě Zacku. Moc.“

„Ještě, rychleji!“ křičí a pomáhá se Zackovi nadzvedávat. Zack na něm sedí a dosedá na jeho mužství. „To je ono, ano,“ sténá a pomáhá se Zackovi udělat rukou. „Jsi tak hluboko. Nádhera. Zacku miluji tě. Prosím!“ vykřikne a vypne se. Zack dosedne a skloní se nad Mattem. Jejich jazyky se propletou v polibku.

„Líbilo se mi to, Matte. Jsem nějak unavený.“

„Já taky. Opdočineme si a pak si to zopakujeme.“

„A co trochu něco jiného?“ lehne si na záda, roztáhne a pokrčí nohy. Přitáhne si Matta blíž k sobě.

„Nemohu. Jsi blázínek.“

„Opravdu?“ a sjede rukou dolu k jeho údu. Sevře ho.

„Jsi ďábel,“ zasténá, když ucítí jak se znovu vzruší. „Udělám ti to znovu a znovu, dokud budu moci.“

„Tak to udělej!“ zašeptá Zack. Matt se k němu skloní a nadzvihne si ho. Proniká do něho a  cítí jak do něho snadno vklouzává.

„Ještě Matte!“ slyší. „Ještě jednou!“ slyší Zackův hlas a Matt přiráží jak může. Splní mu cokoliv. Je určitě v nebi nebo v pekle, ale je to jedno. Hlavně, že se může milovat. Vykřikne, když vidí jak si Zack lehne na bok a vyšpulí ten rozkošný zadeček. Zack si začne rukou hladit zadek  a pak sklouzne k penisu. Matt polkne a rukou odsune Zackovu ruku a nahradí ji svoji.

 

„Aaa!“ vykřikne a posadí se. Otře si vlhké čelo. Odhodí pokrývku, aby se k rozpálenému tělu  dostal chladný vzduch. Snad zchladí jeho touhu. Oddechuje a pak si lehne. Zavře oči a zasténá. Tohle byla jízda na kterou nezapomene. Nepamatuje si z toho moc. Spíš jen polohy v kterých byli a pak to nesmírné vzrušení. Stáhne si spodky v kterých teď v zimě spí a pohladí se. Cítí jak stříká.

Stačí jen pohlazení. Nechá ruku tak jak je a pak si ji donese k rtům. Olízne to co způsobil sen.

„Zacku!“ zasténá a přetáhne si přes sebe pokrývku. Zavře oči s úsměvem na rtech. Snad zas k němu Zack přijde. Ty věci které se Zackem dělal se mohou stát jen ve snu, protože Zack by tohle nikdy nedělal. S myšlenkami na divokého roztouženého Zacka upadne do říše snů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(ell, 26. 7. 2011 21:38)

jízda to byla, ale Matt teď bude ještě smutnější. Sny mu Zacka nenahradí.

Dííííík

(zuzule, 11. 9. 2008 16:42)

mozc ti dekuju......uz tam mas ode me jeden prispevek ale tohle je kvuli necemu jinemu.....nechala sem se tvim pribbehem inspirovat a napsala sem taky neco o prratelstvi meho historickeho oblibence Doca Hollidaye a jeho mladeho pritele(kterej je bankovni lupic...)Jacka Russela....opravdu ti mnohokrat dekuji a doufam ze se kvuli tomu na me nebudete zlobit!!!

PS:teprve ho pisu tak pokud si ho budete chtit precist dam vam stranku kde to bude k scheldnuti..opravdu se moc omlouvam pokud vam to pride zkopirovane ale znate to,prvni dilo byva vzdy trochu kopcene od nejake inspirace!

PS1:velice ale skutecne velice dekuji autorovi ci autorce a omlouvam se ze srdce lidem kdterym to prijde zkopirovane a budou si mislet ze jsem pospinila velice dobry pribeh......

PS3:opravdu posledni sprava....tyhle pribehy sou opravdu vyborne a ja jako clovek,ktery cte hodne rad rikam ze sem tohle dilo prirovna k mim oblibenym knizkam XD......prvni dva dili sem si vytiskla a bylo to 40 listu........tak si troufam rict ze mas vybornou knihu!!!!!

Dalšííí

(zuzule, 10. 9. 2008 18:47)

good..............mas to fakt super tak pls napis dalsi dil at si zase poctu XD

Dalšííííííííííííííí!!!!!!!!!

(Kačulda469, 24. 8. 2008 18:44)

Honem další! Tento cyklus mám asi po Náramku bohině Isis nej!!!

= D

(Neli, 21. 8. 2008 12:49)

Tomu teda říkám fantazie! No tak snad se brzy převede do skutečnosti! Matt si to už opravdu zaslouží!!

ohhhhhhhhhhhhhh

(Milwa, 20. 8. 2008 19:47)

nejdřív moc děkuju!!!*3*
A nechci být neuctivá k rodičům,ale tahle povídka je daleko lepší dárek než ten deštník co jsem dostala od mámy:DDDDDDDDDD
myslím že tahle povídka je nej dárek vůbec:D

=0)

(Teressa, 18. 8. 2008 22:47)

fiiha matt sa nezda =3...bolo to super....vsetko naj milwa k sviatku 80)
P.S.:rychlo cosi dodajte!!!

juhůů

(shagua, 18. 8. 2008 21:06)

krásný..!tento cyklus mam zvlášť v oblibě!!!

Ps: niappy Vše nej a nej Milwo k svátku!!!!!! hodně štěstíčka kreseb a příběhů!!!!